Sebastian Vettel: “Ik wil niemand beschuldigen van slechte intenties”

02 augustus 2020 — Het contrast tussen Charles Leclerc en Sebastian Vettel was erg groot tijdens de kwalificatie. Sommigen insinueren dat Ferrari zich te veel focust op Leclerc maar daar wil Vettel niets van weten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

“Ik wil niemand beschuldigen van slechte intenties,” vertelde Vettel tegenover het Britse ‘Channel 4’. “Van mijn kant was het ook niet ideaal.”

“Ik kende heel wat moeite om het juiste ritme te vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het tijdens de race beter zal zijn. Geen idee hoeveel beter. Ik kan niets beloven, maar veel erger dan dit kan het niet worden.”

Vettel werd gevraagd naar de oorzaak voor het verschil met teamgenoot Charles Leclerc die zich als vierde wist te kwalificeren.

“Om eerlijk te zijn weet ik het niet,” zei Vettel. “Ik ondervond wat problemen om in het juiste ritme te komen, wat op het circuit van Silverstone erg belangrijk is.”

“Gisteren kon ik niet veel rijden, ik deed niet veel rondjes en deze ochtend kende ik opnieuw problemen. We hadden opnieuw een klein probleem. Dat is uiteraard niet ideaal, ik dacht dat alles in orde was met de wagen.”

“Ik ondervond problemen om alles goed voor elkaar te krijgen. Het ligt dan ook eerder aan mij die alles in één rondje goed voor elkaar moet krijgen. Het was geen goede sessie maar laat ons zien wat de race brengt.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België