Sebastian Vettel in 2021 naar McLaren?

13 december 2019 — Zien we Sebastian Vettel in 2021 voor McLaren racen? De eerste verkennende contacten zouden alvast gelegd zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

Het ‘silly season’ voor het F1-seizoen 2021 lijkt nu al te zijn gestart, nog voordat het F1-seizoen 2020 zelfs nog maar begonnen is. Waar de voorbije weken vooral de naam van Lewis Hamilton viel, lijkt nu Sebastian Vettel steeds nadrukkelijker vernoemd te worden.

Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat 2020 het laatste seizoen van Sebastian Vettel bij Ferrari wordt. De kans lijkt steeds groter dat Vettel eind 2020 Ferrari verlaat en in het beste geval voor een ander team zal gaan racen.

Volgens het Spaanse ‘Marca’ zou Vettel in contact geweest zijn met McLaren F1-baas Adreas Seidl. Seidl en Vettel zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze kennen elkaar immers al van in 2006 toen Vettel destijds voor het BMW Sauber F1 team testte.

Maar er is zelfs nog meer. Ook Daniel Ricciardo zou volgens ‘Marca’ zijn telefoon genomen hebben om contact op te nemen met McLaren. Of hoe een renstal die zich de voorbije jaren in de hoek bevond waar de klappen vielen plots aantrekkelijk is geworden.

McLaren zal vanaf 2021 immers met Mercedes-motoren gaan rijden en dat gecombineerd met het feit dat McLaren dit seizoen een serieuze stap vooruit zette zorgt er duidelijk voor dat de renstal plots voor heel wat F1-rijders veel aantrekkelijker is.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België