Sebastian Vettel na zijn opgave: “Het wordt een lang seizoen”

16 maart 2014 — Sebastian Vettel moest reeds na amper vijf ronden zijn wagen in de pitbox parkeren en opgeven. De Duitser is dan ook teleurgesteld na zijn wel erg korte GP van Australië.

image
Vettel ondervond gisteren reeds tijdens de kwalificatie problemen. De Duitser beschikte niet over het vermogen dat hij wenste en blijkbaar waren tegen de race de problemen nog steeds niet opgelost.  Het was dan ook tijdens de tweede formatieronde dat hij merkte dat het opnieuw niet goed zat met zijn RB10.

“Tijdens de tweede formatieronde verloren we opeens vermogen, we weten echter niet waarom,” zei Vettel na zijn opgave. “Het gaat een lang seizoen worden. In het begin dacht ik nog dat het OK was maar ik kreeg geen vermogen van de batterij en dan was er plots het probleem met de motor.”

“We kwamen naar hier om een goede prestatie neer te zetten. Het belangrijkste is dat de wagen snel is. Minstens 50 procent van onze garage is ten minste tevreden. Het is altijd jammer wanneer het met jou gebeurt maar wat kan ik er aan doen?” besloot een zichtbaar teleurgestelde Sebastian Vettel.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België