Sebastian Vettel: “We vechten niet tegen Mickey Mouse en Donald Duck!’

02 november 2017 — Volgens Sebastian Vettel moet Ferrari zich blijven verbeteren om zich in 2018 helemaal vooraan te kunnen bevinden, al waren de resultaten tijdens dit seizoen ondanks de verloren titelstrijd wel bemoedigend.


Met nog twee races te gaan moest Sebastian Vettel in Mexico de handdoek in de ring gooien wat betreft de titelstrijd. Lewis Hamilton veroverde zijn vierde wereldtitel en komt zo op dezelfde hoogte te staan als Sebastian Vettel.

De Duitser veroverde vier wereldtitels op rij met Red Bull Racing maar wacht nog steeds op zijn eerste wereldtitel met Ferrari.

“Volgend seizoen zal ik opnieuw mijn uiterste best doen om Lewis van zijn vijfde titel te houden,” aldus Vettel. “2017 was zijn jaar maar 2018 is een ander verhaal. Je weet nooit wat er in de toekomst zal gebeuren. Alles begint opnieuw vanaf nul.”

Nadat Ferrari en Vettel dit jaar grotendeels de kloof met Mercedes konden dichten wil Vettel volgend jaar er samen met Ferrari voor zorgen dat ze helemaal vooraan terug te vinden zijn.

“Met Ferrari bevinden we ons op het juiste pad. Ik geloof sterk dat we ons in 2018 vooraan kunnen bevinden,” blikt Vettel vooruit naar 2018. “Het team is aan het groeien en er zijn ook veel positieve aspecten. Algemeen gezien bevinden we ons op het juiste pad.”

“We moeten echter nog beter worden en dat zullen we ook worden. We weten immers dat we niet tegen Mickey Mouse en Donald Duck vechten,” besluit Vettel.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België