Senna: “Hopelijk kan ik de finish bereiken”

13 maart 2010 — De Braziliaanse rijder Bruno Senna verklaarde meteen na de kwalificatie dat hij morgen al tevreden zal zijn als hij de race kan uitrijden.

Een legendarische naam verscheen vandaag op onze schermen en Martin Brundle verklaarde gelijk ook dat Bruno Senna hard zal moeten werken om ooit op gelijke hoogte te komen van zijn oom, wijlen Ayrton Senna. Morgen start Bruno Senna alvast vanaf de 23ste startplaats en dat wil zeggen dat bijna alles beter kon.

“Eigenlijk kon men ook niet meer verwachten van ons. Onze wagen kende deze week al drastische veranderingen want onze balans was niet wat het moest zijn. Ik denk dat als we morgen de race kunnen uitrijden, dat dat al een podiumplaats op zich is. We maker er het beste van”, zo verklaarde de Braziliaanse rijder.

Verder sprak ook teamgenoot Karun Chandhok zich uit over zijn behaalde resultaat van vandaag.

“We reden uit en er was redelijk wat paniek onder de medewerkers. Om eerlijk te zijn wist ik even niet wat mijn tijd was want ik draaide gewoon rondjes. Het team vroeg me of alles in orde was en of de versnellingen het nog naar behoren deden. Ik zit niet goed in mijn wagen en daar zal men aan moeten werken tegen morgen. Dit had eigenlijk al allemaal moeten gebeuren in Silverstone”, aldus Karun Chandhok die morgen als allerlaatste zal starten.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België