Senna maakt zich geen zorgen om zijn toekomst

23 mei 2012 — De voorbije week was er opnieuw heel wat speculatie over het racezitje van Bruno Senna bij Williams.Senna zelf maakt zich echter geen zorgen.

Bij Williams lieten ze de voorbije week nog weten dat ze het vertrouwen in beide rijders behouden en met beide rijders willen doorgaan. Eigenlijk wil dit gewoonweg zeggen dat de speculatie over Bruno Senna zijn racezitje maar eens moet ophouden.

Bruno Senna staat enigszins in de schaduw van Maldonado, zeker na de Venezolaan zijn overwinning in Spanje. Bruno Senna maakt zich echter geen zorgen.

“Het is altijd belangrijk om goede resultaten te behalen en constant te presteren,” zei Senna vandaag in Monaco. “Er is heel wat gespeculeerd over het feit dat ik me in problemen zou bevinden maar heel wat mensen vergeten dat ik tot de GP van Spanje in de wk-stand voor Pastor stond.”

“Ik kende enkele goede races, maar omdat ik tijdens één raceweekend minder presteer terwijl Pastor wint zegt men opeens dat ik buiten zou vliegen. Het zijn de typische roddels in de Formule 1 en ze doen even snel de ronde als een brand die ontstaat. De enige manier waarop je het vuur kan doven is door het behalen van goede resultaten,” besluit de Braziliaan.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België