Senna: “Mijn droom gaat van start”

11 maart 2010 — Hispania-rijder Bruno Senna is zeer tevreden over het feit dat hij dan toch mee mag verschijnen op de grid in Bahrein. De droom van de Braziliaanse rijder gaat eindelijk van start.

“Als je denkt dat ik snel ben, dan moet je mijn kleinere neefje maar eens in actie zien”, zo klonken de woorden van wijlen Ayrton Senna da Silva destijds.

In 2010 is dat neefje eindelijk actief in de hoogste klasse van de motorsport en het spreekt voor zich dat ook hij de absolute top daar wil bereiken. Bruno Senna wordt wel niet graag vergeleken met Ayrton Senna maar dezelfde talenten zouden hem toch zeer van pas komen. Zijn persoonlijke droom wordt in 2010 alvast bereikt.

“Het is voor mij de start van een droom die werkelijkheid wordt. Ik kende een moeilijke periode, een periode die al in 2008 begon. Telkens stond ik zowat machteloos en in 2010 leek het even alsof ik er weer niet zou staan. Ik ben iedereen erg dankbaar die me heeft geholpen om te staan waar ik vandaag sta. Ik ben trotser dan ooit voorheen”, aldus Bruno Senna.

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België