“Senna rijdt zeker niet voor HRT”

08 januari 2011 — Volgens Colin Kolles, teambaas bij HRT, zal Bruno Senna zeker en vast niet voor het Hispania Racing Team rijden.

Bij Hispania Racing bevestigde men deze week Narain Karthikeyan als één van de beide piloten en daarmee is er dus nog maar één zitje vrij bij het team. Het voorbije seizoen reed Bruno Senna voor Hispania Racing, maar het ziet er niet naar uit dat dit in 2011 ook het geval zal zijn.

“Ik kan definitief bevestigen dat Bruno Senna niet voor ons zal rijden,” zei Kolles tegenover Reuters. “Dat staat voor 100 procent vast”.

Als Bruno Senna niet aan de slag kan blijven bij Hispania Racing ziet het er niet goed uit voor de F1-carrière van de Braziliaan. Het neefje van Ayrton Senna maakt dan immers nog maar weinig kans op één van de resterende zitjes bij een ander team.

Wie er dan wel naast Karthikeyan bij Hispania zal rijden is nog een groot vraagteken, al wordt hier en daar wel al de naam van Liuzzi genoemd. Liuzzi blijft vasthouden aan zijn contract bij Force India. Dat verzekert de Italiaan van een racezitje voor 2011, maar in de Formule 1 is het gezegde eens te meer: “niets is wat het lijkt”.

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België