Senna weet nog net een punt te pakken

09 september 2012 — Bruno Senna heeft dankzij een probleem bij Daniel Ricciardo in de allerlaatste bocht van de race toch nog een punt weten te scoren voor het team van Williams. De Braziliaan hoopt het in de komende races echter nog beter te doen.

“Het was niet gemakkelijk om de race op één pistop te doen, maar het is ons gelukt en we hadden het geluk dat er voor ons nog een paar wagens uitvielen”, liet Senna, die halverwege de race nog een moment had met Paul di Resta, waarbij hij door de Force India-coureur van de baan werd gedrukt, weten. “Het is geweldig voor het team dat we hier toch nog een punt hebben gescoord. Hopelijk gaat het in de volgende races echter nog wat beter, zodat we nog meer punten kunnen gaan scoren.”

Pastor Maldonado finishte als elfde, nadat hij de race wegens een dubbele gridstraf van de voorlaatste startrij moest beginnen. “Het was een zware race, maar onze auto was best snel en consistent. Jammer dat ik geen punten heb gescoord, maar ik ben blij met het feit dat ik nog elf plaatsen heb goed kunnen maken in deze race.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België