Sergio Perez: “Concurrerend F1-team benaderde mij na geruchten over Vettel”

17 juli 2020 — De Mexicaanse F1-piloot Sergio Perez is door de groeiende geruchtenmolen rond Sebastian Vettel en Racing Point benaderd door een ander F1-team, zo onthulde Perez gisteren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Checo Pérez (@schecoperez) op

Perez heeft naar eigen zeggen een contract voor een racezitje bij Racing Point in 2021, dat benadrukte hij gisteren meermaals tijdens de persconferentie. Toch beseft ook Perez dat er in de Formule 1 geen zekerheden zijn.

“In de Formule 1 weet je nooit iets zeker tot aan de start van de race waaraan je ging deelnemen,” aldus Perez. “Zo gaat het nu eenmaal. Ik weet dat ik een contract heb.”

Perez werd de voorbije dagen naar eigen zeggen door een ander F1-team gecontacteerd en er was blijkbaar ook interesse van buiten de Formule 1.

“Tijdens de week doken de geruchten op en we werden door een team in de paddock gecontacteerd, al ga ik uiteraard de naam niet zeggen. Ik werd ook door teams uit andere raceklassen gecontacteerd.”

“Dit was toch wel een verrassing want ik heb een contract voor volgend jaar.”

“Momenteel zijn er gewoon geruchten. Ik heb er niets aan toe te voegen buiten door te zeggen dat ik een contract voor volgend jaar heb,” besloot Perez.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België