Sergio Perez een lokale held: “Dit voelt als een overwinning”

28 oktober 2019 — De Mexicaan Sergio Perez kroonde zich tijdens zijn thuisrace tot een lokale held door van op de elfde plaats aan de race te beginnen en als zevende te finishen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SportPesa Racing Point F1 Team (@racingpointf1) op

Na een erg sterke race, waarin Perez luid aangemoedigd werd door de vele Mexicaanse fans, slaagde Perez erin om in zijn Racing point F1-bolide als ‘best of the rest’ the finishen.

Perez en Racing point F1 behaalden daarmee heel wat mooie punten in de strijd om het kampioenschap en uiteraard was Perez dan ook door het dolle heen.

“Dit voelt als een overwinning voor ons,” zei een zeer blije Sergio Perez na afloop van zijn thuisrace. “Dit is een geweldige dag voor mij en voor het team.”

“Ik denk dat het een perfecte race was en ik wil het ganse team feliciteren met het erg harde werk dat verricht werd om dit resultaat te behalen.”

Uitgerekend voor zijn thuispubliek slaagde Perez erin om ‘best of the rest’ te worden en dat moest door de Mexicaanse fans uiteraard stevig gevierd worden.

“Het is extra speciaal om tijdens mijn thuisrace zo’n mooie punten te behalen en dat voor de vele fans die de voorbije week mij enorm hard gesteund hebben.”

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België