Sergio Perez is kwaad op ziekenhuis: “Geef de mensen hun geld terug!”

05 april 2020 — De Mexicaanse F1-piloot Sergio Perez is boos op een ziekenhuis dat zogenaamde tests op COVID-19 heeft uitgevoerd maar die naar alle waarschijnlijkheid niet correct heeft uitgevoerd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Checo Pérez (@schecoperez) op

In de Mexicaanse provincie Jalisco zijn er momenteel slechts drie laboratoria die legitieme tests voor het coronavirus COVID-19 mogen uitvoeren. Toch zijn er blijkbaar ziekenhuizen die zelf beslissen om dergelijke tests op COVID-19 uit te voeren.

Het Puerto de Hierro ziekenhuis in Zapopan is er daar één van. Het besloot zelf tests uit te voeren en het lijkt nu dat die tests niet altijd even goed zijn gegaan. Er is immers een patiënt in een ander ziekenhuis positief bevonden nadat die voordien negatief testte in het Puerto de Hierro ziekenhuis.

Er zal nu gekeken worden of er nog andere patiënten zijn die zich in dezelfde situatie bevinden. In afwachting van de resultaten van het onderzoek is het laboratorium van het ziekenhuis alvast gesloten.

Sergio Perez is alvast niet te spreken over wat er in het Mexicaanse ziekenhuis is gebeurd en uit via zijn twitter-account felle kritiek.

“Het kan niet waar zijn! Ik hoop echt dat jullie op zijn minst het geld teruggeven aan de mensen die jullie vertrouwden. Hopelijk doen jullie ter compensatie voor dit falen iets belangrijk voor de maatschappij.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België