Sergio Sette Camara opgenomen in McLaren-talentenprogramma

06 november 2018 — McLaren heeft Sergio Sette Camara aan haar ' 'young driver programme' toegevoegd. De 20-jarige Braziliaan zal test- en ontwikkelingswerk voor McLaren verrichten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sergio Sette Camara (@sergiosettecamara) op


Aangezien Lando Norris komend seizoen onze landgenoot Stoffel Vandoorne vervangt als racepiloot ging McLaren opzoek naar een nieuwe derde rijder. Daarbij is de keuze op Sergio Sette Camara gevallen, die het voorbije seizoen in de Formule 2 de teamgenoot van Lando Norris was.

Uiteraard is de Braziliaan zeer tevreden met zijn aanstelling als test- en reserverijder bij McLaren. Hij wil bij McLaren doorgroeien en dichter komen bij zijn uiteindelijk doel: F1-piloot worden.

"Het is mijn droom om op een dag Formule 1-piloot te worden en ik wil McLaren bedanken voor deze ongelooflijke kans die ik van hen krijg," aldus Sergio Sette Camara.

"Het is mijn doel om mij zo goed mogelijk in het team te integreren en zo nauw mogelijk met hen same te werken. Door veel te luisteren en te helpen wil ik me als rijder verder ontwikkelen en McLaren steunen." Neem deel aan het GP van Rusland-spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België