Sfeerbeelden Autosalon 2012

12 januari 2012 — Het Autosalon 2012 op Brussels Expo gaat vandaag officieel van start voor het grote publiek en uiteraard hebben wij als F1-website enkele sfeerbeelden van het autosalon.

Natuurlijk zijn we als F1-fan ook meteen autofan en dan horen we uiteraard het autosalon te bezoeken. Of we nu op zoek zijn naar een nieuwe wagen of niet, dat maakt niet uit. In het slechtste geval, al is dat uiteraard relatief, dan wrijven we maar eens in onze ogen als we naar de blitse dure wagens kijken in Paleis 12. Nadien wrijven we nog eens tweede keer in onze ogen wanneer we de prijskaartjes zien.

F1journaal.be was aanwezig op de persdag en geeft u via onderstaande foto’s alvast een korte selectie van wat er allemaal te zien is op het autosalon 2012. Natuurlijk valt er nog veel meer te zien maar daarvoor moet u uiteraard zelf naar het autosalon gaan. Er waren ook de nodige hostessen aanwezig maar daarmee moet u zelf maar kennis mee gaan maken.

Op het autosalon 2012 wordt de lijn van de groene voertuigen die de voorbije jaren is ingezet gewoon doorgetrokken. Steeds meer merken komen met nog zuinigere wagens of zelfs volledig elektrische modellen. Vaak kan u zelfs een testrit maken of een testrit reserveren bij een dealer in uw buurt. Technologieën zoals KERS kennen we uiteraard uit de Formule 1 maar deze technologie is ook terug te vinden op hoe langer hoe meer gewone wagens. Ook meer en meer andere technologieën die ook in de Formule 1 hun oorsprong kenden sijpelen nu door naar de straatwagens.

U kan als fan van het snellere werk gaan wegdromen bij de luxewagens en sportwagens in Paleis 12. In datzelfde paleis vindt u trouwens ook de stand van de Italiaanse bandenfabrikant Pirelli terug. Pirelli is sinds het seizoen 2011 de bandenleverancier van de Formule 1 en uiteraard heeft het ook zijn bandengamma voor de straatwagens waarmee het u kennis wil laten maken. Daarnaast kan u daar ook de Pirelli F1-showcar zien staan en daarmee op de foto gaan. Men staat u daar ook graag te woord over hoe u zelf technologie uit de Formule 1 op uw eigen wagen kan laten monteren.

Ondertussen mag u al wegdromen bij onderstaande sfeerbeelden, tot u uiteraard zelf het autosalon gaat bezoeken ...

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Foto’s: Copyright Van den Elshout Geoffrey - F1journaal.be

Wij wensen u alvast veel plezier op het autosalon 2012 !

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België