logo
 

“Silverstone is klaar om Donington te vervangen”

12 oktober 2009 — Voormalig wereldkampioen Damon Hill verklaarde onlangs dat de organisatie van Silverstone klaar is om GP van Donington in 2010 op te vangen. De Britse rijder eist wel wat in de plaats.

Vorige week wisten we jullie nog te vertellen dat de organisatie van de GP van Donington de gestelde deadline van Bernie Ecclestone niet was nagekomen. Ecclestone eiste dat de organisatie haar plan om aan de financiële voorwaarden van hun deelname te voldoen kwamen aantonen maar zelfs een telefoontje kon er plots niet meer af. Indien Ecclestone het plan zou hebben goedgekeurd is het nog lang niet zeker dat de werken aan het circuit ook nog tijdig zouden afgerond zijn en de Formule 1 CEO zou dus heel wat risico nemen. Damon Hill doet alvast een goed woordje voor het circuit van Silverstone.

“Silverstone is klaar om in 2010 de Britse GP te organiseren en dat hebben we altijd al beweerd. Indien we in 2010 deelnemen hadden we wel graag een overeenkomst van meerdere seizoenen gehad”, zo vertelde Hill aan Daily Mail.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België