Silverstone kan meer F1-fans ontvangen

02 april 2012 — Het circuit van Silverstone heeft haar capaciteit gevoelig uitgebreid.

Op 8 juli vindt de GP van Groot-Brittannië plaats en daarbij kunnen de f1-fans op meer plaatsen dan voorheen rekenen. Zo heeft het circuit twee bijkomende tribunes voorzien waardoor er ruim 3 500 extra fans hun favoriete piloot kunnen toejuichen.

De twee tribunes, ‘Luffield Complex Grandstand’ and ‘Silverstone Grandstand’ moeten mee helpen om aan de serieus toegenomen vraag voor f1-tickets te voldoen. Zo zouden de verkoopcijfers van de tickets vergeleken met vorig jaar ruim 10 procent gestegen zijn.

“We hadden vorig jaar tijdens de drie dagen heel wat toeschouwers en voor dit jaar is de interesse zelfs nog groter,” aldus Richard Phillips. “Onze capaciteit verhogen is één van de manieren waarmee we ervoor kunnen zorgen dat nog meer fans van het spektakel kunnen genieten.”

Het succes van Jenson Button en Lewis Hamilton bij McLaren zorgde vorig jaar al voor een toenemende belangstelling in Groot-Brittannië voor de Formule 1. Die tendens lijkt zich in 2012 alleen maar door te zetten. Vorig jaar mocht Red Bull zels Prins Harry verwelkomen in Silverstone ...
image

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België