“Snelle upgrades zullen voor McLaren de sleutel tot succes zijn”

28 maart 2019 — Volgens Carlos Sainz zal een goede en snelle ontwikkeling van de MCL34 voor McLaren cruciaal zijn om een succesvol seizoen te hebben.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carlos Sainz (@carlossainz55) op

Sainz kende een eerder teleurstellend seizoensbegin met een kwalificatie die door omstandigheden vroegtijdig tot een einde kwam en een race waarbij hij moest opgeven door een probleem met de MGU-K. Desondanks ziet Sainz de toekomst van McLaren positief tegemoet al zal veel afhangen van de snelle en goede ontwikkeling van de McLaren MCL34.

“Indien onze upgrades werken dan ben ik er van overtuigd dat McLaren meer naar voor zal geraken,” zei Sainz tegenover ‘Motorsport.com’.

“We moeten er dan ook voor zorgen dat we snel upgrades krijgen zodat we de ontwikkeling van onze wagen snel kunnen verwezenlijken en niet in dezelfde val trappen als vorig jaar.”

Volgens Sainz weet McLaren wat het moet doen om succesvol te zijn en hij gelooft ook sterk in de capaciteiten van het ganse team.

“We weten welke richting we moeten uitgaan. We weten dat de wagen momenteel het potentieel heeft om ons te mengen in de strijd. Tijdens sommige races zal dat voor Q3 zijn, tijdens andere niet.”

“We hebben een goed ontwikkelingsprogramma en indien we er in slagen dan zullen we ook succesvol zijn in de strijd,” besloot de Spanjaard.

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België