Speel mee met het Bahrain Grand Prix (RtAD) Spel: 1ste prijs 2 500 Euro!!


Nog maar 17 tickets zijn er over om mee te kunnen doen aan het finalespel van de Race to Abu Dhabi!

De Race to Abu Dhabi is terug en dit jaar weer met € 8.500 in de prijzenpot! In totaal zijn er nu 79 tickets te verdelen voor het finalespel, dat plaats zal vinden tijdens de Abu Dhabi Grand Prix op 13 december.

Met de Bahrain Grand Prix doe je al mee voor € 10 per team en er zijn 10 tickets te winnen voor het eindspel van de Race to Abu Dhabi. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
- Je betrokkenheid bij het Formule 1 zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Er zijn 32 kwalificatietoernooien in 2020 waar je een ticket kunt winnen voor het finalespel van de Race to Abu Dhabi 2020. De prijzenpot van het finalespel bedraagt € 8.500 euro met een hoofdprijs van € 2.500 euro. Alle deelnemende teams aan het finalespel vallen in de prijzen. Het minimaal te winnen bedrag is € 35 euro!!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Foto: Zweeler

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België