Stoffel Vandoorne: “Monza zal opnieuw een serieuze uitdaging vormen”

29 augustus 2018 — Na de teleurstellende GP van België wacht de F1-piloten komend weekend al meteen de volgende race. De GP van Italië, die op het hogesnelheidscircuit van Monza plaatsvindt, zal voor onze landgenoot Stoffel Vandoorne en McLaren opnieuw een, serieuze uitdaging vormen.


“Monza zal overduidelijk een uitdaging voor ons zijn, net zoals dat ook in België het geval was,” begint Vandoorne zijn vooruitblik op komend raceweekend. “Onze wagen ondervindt moeilijkheden op circuits met een erg hoge snelheid en weinig downforce. Monza vormt daarvan waarschijnlijk de meest extreme variant.”

“Ondanks dit werkt het team harder dan ooit tevoren om tijdens ieder raceweekend een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik ben net zo vastberaden als de rest van het team om, gezien de beperkingen van ons pakket, een zo goed mogelijk resultaat te behalen.”

Ondanks dat de wagen van McLaren niet goed bij het circuit van Monza past is Vandoorne wel een fan van het circuit van Monza.

“Ik hou er echt van om op het circuit van Monza te rijden, het is een ongelooflijk circuit met een indrukwekkende geschiedenis. Ik denk dat iedere F1-piloot van de reputatie van het circuit houdt, het is één van bekendste en meest opwindende circuits op de kalender,” besluit Vandoorne.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België