Stoffel Vandoorne: “Hopelijk kan ik de fans tijdens mijn thuisrace iets moois tonen”

21 augustus 2018 — Stoffel Vandoorne kijkt er naar uit om na een lange zomerpauze opnieuw plaats te nemen in zijn F1-bolide. Vandoorne krijgt met het circuit van Spa-Francorchamps meteen zijn thuisrace voorgeschoteld en daarin wil hij de fans iets moois laten zien.


“Ik heb me nooit meer klaar gevoeld voor een comeback na de zomerpauze als nu!” begint onze landgenoot zijn vooruitblik naar zijn thuisrace op het circuit van Spa-Francorchamps. “Ik heb er echt van genoten om wat tijd ergens anders door te brengen. Even ontspannen en tijd doorbrengen met familie en vrienden die ik tussen de races door niet vaak zie. Ik kijk er echter naar uit om opnieuw in de wagen te zitten.”

Uiteraard is de GP van België een hoogtepunt tijdens het seizoen van Stoffel Vandoorne, een race waarin hijzelf en het team echt de steun van de fans voelen.

“Mijn thuisrace is altijd één van de hoogtepunten van het seizoen. Ieder jaar zie ik daar steeds meer gepassioneerde fans in de tribunes. Dat gevoel is ongelooflijk en het ganse team krijgt altijd een warme ontvangst, waar we ook gaan of komen.”

“Ook als was mijn opgave in Hongarije een ongelooflijke teleurstelling, toch had ik een veel beter gevoel in de wagen. Het is mijn doel om dat momentum mee te nemen naar Spa en de zogenaamde back-toback races. Spa is net als voor veel andere rijders mijn favoriet circuit. Ik heb er vaak geracet tijdens mijn carrière als junior en het voelt wat aan als een tweede tijd. Ik hoop dat ik de Belgische fans een mooie show kan geven,” besloot Vandoorne.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België