Stoffel Vandoorne steunt ‘Join the Pact’ tegen alcohol in het verkeer


In aanloop naar de GP van België heeft Johnnie Walker samen met Stoffel Vandoorne een persconferentie gehouden om aan te kondigen dat ze samen hun schouders zullen zetten onder Join the Pact, de wereldwijde campagne van Johnnie Walker om mensen bewust te maken van de gevaren van rijden onder invloed.

Als onderdeel van de campagne zal Johnnie Walker de McLaren Super Car meebrengen naar de Fan Zone van de GP van België. Fans die het pact willen steunen, zullen tijdens het weekend van de Grote Prijs hun handtekening op de auto kunnen zetten.

Johnnie Walker belooft bovendien om voor elke nieuwe deelnemer van Join the Pact één kilometer aan gratis ritten te schenken aan mensen die na een avondje stappen veilig naar huis gebracht willen worden. Johnnie Walker wil wereldwijd vijf miljoen kilometer aan veilige ritten weggeven.

Om hun engagement kracht bij te zetten, zullen Johnnie Walker en Splyt 10.000 kilometer aan gratis ritten verdelen onder de deelnemers van Join the Pact.  Alle bestaande en nieuwe gebruikers van Splyt in België die zich achter Join the Pact scharen, krijgen van Johnnie Walker en Splyt een korting van 10 euro op een veilige rit naar huis. Gebruikers kunnen hun korting opvragen door de promotiecode JTPBE in te voeren in de Splyt-app.

Sinds de lancering van de campagne is Join the Pact al in meer dan 50 landen op 4 continenten gelanceerd en hebben al meer dan 2,5 miljoen mensen beloofd nooit onder invloed achter het stuur plaats te nemen. De doelstelling van het initiatief is om tegen 2018 vijf miljoen mensen te overtuigen.

“Ik ben trots dat ik mijn steentje kan bijdragen om mensen bewust te maken van zoiets belangrijks. We vergeten vaak dat we honderd procent geconcentreerd moeten zijn achter het stuur en campagnes als Join the Pact zijn noodzakelijk om ons daar nog eens aan te herinneren. Drinken en rijden gaan gewoonweg niet samen,” aldus Stoffel Vandoorne.Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België