Stoffel Vandoorne test vandaag opnieuw in Barcelona

01 maart 2018 — Onze landgenoot Stoffel Vandoorne komt vandaag opnieuw in actie tijdens de laatste testdag van de eerste F1-wintertest. Dat is toch wat gepland staat indien het weer er net als gisteren geen stokje voor steekt.


Gisteren had het immers gesneeuwd in Barcelona, waardoor er in de voormiddag niet gereden werd en in de namiddag slechts een handvol rijders zich op de baan waagden. Enkel Fernando Alonso, de teamgenoot van Stoffel Vandoorne, zette een rondetijd neer en de Spanjaard was dan ook logischerwijze de snelste.

Vandaag zou het alvast beter weer moeten zijn, al is dat relatief te noemen. De temperaturen zouden oplopen tot zo’n veertien graden en vooral in de namiddag is er kans op regenbuien. Van zon in Barcelona, waarop de teams ongetwijfeld gehoopt hadden, is er dus helemaal geen sprake.

De weersomstandigheden zijn echter een stuk beter dan de voorbije dagen en dat zou er moeten voor zorgen dat de F1-teams, en dus ook Stoffel Vandoorne, vandaag heel wat meer kilometers kunnen rijden.

Foto: McLaren F1 team

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België