Stormloop op F1-tickets door overstap Max Verstappen naar Red Bull

05 mei 2016 — Sinds deze ochtend is er een stormloop op F1-tickets ontstaan, zo laat Sportstadion weten.


Sportstadion, de ticketpartner van F1journaal.be, laat weten dat er sinds de aankondiging dat Max Verstappen voor Red Bull racing gaat rijden een stormloop op tickets is ontstaan.

De Nederlandse F1-fans zijn duidelijk geïnspireerd door de transfer van hun F1-held en kopen massaal tickets voor de GP van België. Ook tickets voor de GP van Spanje, de eerste race waarbij Verstappen voor Red Bull Racing zal rijden, en de GP van Monaco zijn gegeerd.

“Dankzij de enorme populariteit van Verstappen zagen we al een enorme stijging in het aantal Formule 1-reserveringen, maar nadat donderdag het nieuws bekend werd dat hij voor Red Bull Racing mag gaan rijden stromen de boekingen binnen. Met name de Grand Prix van België is enorm populair. We verwachten dan ook meer dan tienduizend klanten blij te kunnen maken om de race te bezoeken op Spa, dat waren er vorig seizoen al zesduizend,” aldus Jeroen Huis in ‘t Veld, directeur van Sport Stadion.

“Op Spa zijn al een aantal tribunes bijna uitverkocht, en ik verwacht dan ook dat voor het einde van deze maand de laatste stoelen van deze tribunes verkocht zijn en naar verwachting zal begin juli het gros van de tribunes uitverkocht zijn. Het gaat een fantastisch Max Verstappen-feest worden in Spa, dat is een ding dat zeker is!”

Wens je zelf F1-tickets te bestellen?
Klik hier voor een overzicht met beschikbare F1-tickets.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België