logo
 

Suzuka bevestigt nieuwe overeenkomst

24 augustus 2013 — Gisteren meldde Speed Week dat er een nieuwe vijfjarige overeenkomst getekend werd tussen Suzuka en Bernie Ecclestone. Dit werd ondertussen bevestigd. image

Bernie Ecclestone is ervan overtuigd dat de Japanse GP tijdens de komende vijf jaar nog aan populariteit zal winnen, dankzij de terugkeer van Honda naar de Formule 1 vanaf 2015. Honda is tevens eigenaar van Suzuka.

“We hebben een overeenkomst bereikt voor de organisatie van de GP van Japan op Suzuka voor de eerstkomende vijf jaar. Het is ook fantastisch dat Honda terugkeert naar de Formule 1. Daardoor denk ik dat de Japanse GP nog meer aandacht naar zich toe zal trekken.” verklaarde Ecclestone.

Ook Hiroshi Soda, de grote baas van Mobilityland Corporation, de uitbater van Suzuka, is Ecclestone erg dankbaar voor het nieuwe akkoord.

“We hebben met veel plezier het officiële contract ondertekend, nadat we in maart al een overeenkomst hadden bereikt. Ik wil meneer Ecclestone van harte danken voor deze samenwerking, en we zullen ons uiterste best doen opdat Suzuka over de hele wereld een geliefde locatie zou blijven.” aldus Soda.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België