logo
 

SVHJ 2010: 4de plaats voor F1journaal

09 december 2010 — F1journaal.be heeft de vierde plaats behaald bij de 'Site van het jaar 2010' verkiezing en dit in de categorie 'sportnieuws'.

Uiteraard zijn wij van F1journaal.be erg tevreden met dit resultaat. Met de vierde plaats eindigen we in de categorie sportnieuws achter de grote drie professionele sportsites: sporza.be (VRT), sportwereld.be (Het Nieuwsblad) en sport.be (Golazo Media).

Als website die volledig draait op vrijwilligers zijn wij uiteraard zeer tevreden met dit resultaat. Wij danken alvast de bezoekers die op ons gestemd hebben. Deze stemmen telden mee voor 70% van het resultaat. Daarnaast was er ook een vakjury die alle websites beoordeelde op diverse aspecten. Ook bij de vakjury scoorde F1journaal.be goed. De stemmen van de vakjury telden mee voor 30% van het resultaat.

Wij beschouwen dit resultaat dan ook als een mooie beloning en appreciatie van de bezoekers en de vakjury voor al het harde werk dat alle vrijwilligers van deze site de voorbije jaren in de site hebben gestoken.

Uiteraard willen wij u ook het komende jaar op dezelfde manier van F1-nieuws blijven voorzien. Dit resultaat is een motivatie voor ons allemaal.

Reacties of zelf meewerken aan de site? Laat het ons weten op

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië