Tag Heuer blijft naamsponsor F1-motoren Red Bull

25 november 2016 — Red Bull heeft bekendgemaakt dat het de overeenkomst met Tag Heuer wat de naamgeving van haar motoren betreft heeft verlengd.


Red Bull heeft de overeenkomst met Tag Heuer voor de naamgeving van haar motoren verlengd. Tot en met 2018 zal de naam van Tag Heuer op de motorkap staan, ook al maakt Red Bull gebruik van Renault-motoren. We zullen dus ook de komende twee seizoenen over Red Bull Racing-TAG Heuer spreken.

De overeenkomst kwam er in de aanloop naar het seizoen 2016 nadat er met Renault onenigheid was ontstaan. Red Bull zegde haar overeenkomst op maar vond geen andere motorleverancier. De renstal besloot uiteindelijk om ook dit seizoen met motoren van Renault te rijden, al werden ze dus wel vernoemd naar Tag Heuer.

“Ik ben zeer tevreden dat we onze overeenkomst met motorpartner Tag Heuer vandaag verlengd hebben. Tag Heuer en Red Bull zijn twee merken die passie voor racen hebben en ze willen ook allebei dingen anders doen. Dit vormt de basis van onze samenwerking. Het motto van Tag Heuer, ‘Don’t Crack Under Pressure’, is iets waar wij iedere dag bij Red Bull volgens leven. We kijken er dan ook naar uit om Tag Heuer de komende seizoenen te helpen bij het vertellen van haar verhaal.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België