logo
 

Thierry Neuville komt bijna ongedeerd uit zware rallycrash

12 mei 2019 — Onze landgenoot Thierry Neuville heeft bijna geen verwondingen overgehouden aan de zeer zware crash die hij gisteren maakte tijdens de rally van Chili.

Dit bericht bekijken op Instagram

Neuville fue evacuado por los servicios médicos del #WRC y #hmsgofficial confirmó que no sufrió fracturas o heridas mayores ߙ . . ߓ¸ @mamo_asc . . #DesdeLaRuta ߇ư߇װ߇Ȱ߇± ߑ‰ Síguenos para actualizaciones en vivo del #CopecRallyChile • #Rally #WRC #WRCCHI #becauserallycar #becauserally #rallychile #rallycar #nicecars #racing #rallye #rallychile #neuville

Een bericht gedeeld door KM1 (@km1prensa) op

De beelden van Neuville zijn horrorcrash tijdens de achtste etappe van de Rally van Chili zijn de wereld rond gegaan. Neuville verloor in een verraderlijke bocht de controle over zijn wagen en ging meermaals zijdelings over de kop.

De veiligheidskooi van zijn rallywagen deed goed haar werk, al is het nog opmerkzaam dat Neuville zo goed als geen verwondingen overhoudt aan zijn crash.

“Nadat hij in het ziekenhuis van Concepcion is onderzocht kunnen we gelukkig bevestigen dat Thierry geen breuken of verwondingen heeft na zijn crash van deze morgen,” luidde het in een mededeling van het team.

Neuville zou enkel wat kneuzingen hebben en stramheid voelen. Zijn rally van Chili zit er uiteraard wel op ...

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België