Tickets GP van België worden goedkoper

25 april 2009 — De economische crisis laat zich ook voelen voor de GP van België. De organisatoren kampen reeds jarenlang met grote verliezen en dit seizoen kan dat wel eens drastische proporties aannemen omwille van de crisis. Daarom heeft men besloten om de ticketprijzen van de GP van Belgie 2009 te verlagen.

De GP van België heeft de voorbije jaren steeds uitgeblonken in het maar matig aantrekken van bezoekers en het steeds groter worden van het opperationeel verlies. Voor dit jaar lagen de ticketprijzen zelfs opnieuw hoger dan het voorbije seizoen, ook al behoorde België reeds tot de duursten op de F1-kalender en is er een economische crisis aan de gang.

Er kan vermoed worden dat de ticketverkoop nu wel echt slabakt want Etienne Davignon, voorzitter van de promotiemaatschappij van het F1-circuit van Francorchamps, heetf beslist dat de ticketprijzen omlaag gaan.

De nieuwe ticketprijzen zullen maandag worden aangekondigd. De prijzen zouden dankzij pakket-formules to zo’n 30% goedkoper moeten zijn dan nu het geval is.

Speel mee met het Formule 1 Jaarspel. Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België