Ticketverkoop GP van België verloopt erg goed

02 augustus 2012 — Het is zomerpauze in de Formule 1 maar uitreraard kijken wij reeds reikhalzend uit naar de GP van België. De ticketverkoop voor de race op het circuit in de Ardennen verloopt alvast erg goed.

image
Een tijdje geleden liet de organisatie reeds weten dat er heel wat meer tickets verkocht waren dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat lijkt zich nu ook te bevestigen aan de hand van de tickets die nog te bestellen zijn op de website van de organisatie. Er is sinds gisteren geen enkele tribunekaart meer te koop. Daarmee is de GP van België één van de weinige F1-races op de kalender waarbij alle tribunes uitverkocht zijn.

De organisatoren van de GP van België besloten ook om de ticketprijzen in vergelijking met vorig jaar te verlagen. Dat zorgde er ongetwijfeld voor dat er meer interesse is in tickets. Een andere factor die een cruciale rol kan gespeeld hebben zijn de onderhandleingen die er gedurende lange tijd waren met Frankrijk om de GP van België en Frankrijk afwisselend te organiseren.

Daarbij zou de GP van Frankrijk in 2013 op de F1-kalender staan en België pas opnieuw in 2014. Uiteindelijk zal dit echter niet doorgaan omdat Frankrijk door de verkiezing van President Hollande plots geen draagvlak meer heeft voor een F1-race. Veel Belgische fans zullen echter besloten hebben om toch dit jaar nog eens naar de Formule 1 te gaan.

Wens je alsnog een tribunekaart te kopen voor de GP van België dan kan je eventueel wel nog terecht bij de ticketpartner van F1journaal.be, namelijk sportstadion.nl. Klik hier om naar de beschikbare tickets voor de GP van België te gaan.

Wij tellen alvast af, u ongetwijfeld ook ...

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België