“Tien kleine Bernies nodig om Bernie Ecclestone te vervangen”

15 januari 2013 — Wie kan Bernie Ecclestone vervangen als hoofd en promotor van de Formule 1? Het is een vraag die steeds luider klinkt ...

image
Volgens Paul Hembery, motorsportbaas van Pirelli, is het niet eenvoudig om een mogelijke vervanger voor Bernie Ecclestone te vinden. Hembery is er echter ook van overtuigd dat Ecclestone op korte termijn niet vervangen moet worden en dat hij schitterend werk heeft verricht voor de Formule 1.

“Ik denk niet dat er veel zal veranderen. Bernie praat er veel over,” zei Hembery tegenover F1 Fanatic.

Ook Paul Hembery beseft dat Bernie Ecclestone voor de nodige stabiliteit in de sport zorgt. Sommigen voorspellen echter chaos wanneer Bernie Ecclestone verdwijnt als hoofd van de Formule 1. Maar daar moeten we op korte termijn dus niet voor vrezen.

“Bernie heeft ongelooflijk werk verricht.. Hij doet tot op vandaag nog steeds fantastische dingen voor de sport,” gaat Hembery verder.

Paul hembery heeft zich ook al de vraag gesteld wie Bernie Ecclestone ooit kan vervangen. Maar daar is geen eenvoudig antwoord voor. Volgens Hembery zijn er meerdere kleine Bernies nodig ...

“De enige vraag die we ons op zo’n moment moeten stellen is of er tien kleine Bernies zijn die zijn taak kunnen overnemen,” besluit Hembery.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België