Toeristen vragen F1-wereldkampioen ... als fotograaf

20 maart 2015 — Een koppel dat op reis was in het Australische Sydney, vroeg een vriendelijke voorbijganger om een foto van hen te nemen. Eén ding wisten ze echter niet: die toevallige voorbijganger was niemand minder dan F1-wereldkampioen Lewis Hamilton.

Hamilton is zonder twijfel één van de sterren van de autosport momenteel en door zijn knipperrelatie met zangeres Nicole Scherzinger werd hij ook een bekend gezicht voor niet-racefans. Hij wordt dan ook heel vaak aangeklampt door fans voor een foto. Maar Hamilton werd waarschijnlijk nog niet vaak gevraagd als fotograaf.

Na zijn overwinning in de openingsrace van het Formule 1-kampioenschap, zakte hij af naar Sydney voor wat sightseeing. Toen hij langs het Opera House wandelde, werd hij aangesproken door een koppel dat vraagt of hij een foto van hen voor het wereldberoemde gebouw kan nemen. Een vraag waar de Brit met plezier op inging. Het koppel beseft waarschijnlijk nu pas wie de vriendelijke man was en heeft er alvast een mooi reisverhaal bij.

Geschreven door Catya Leroux

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België