logo
 

Toestand Michael Schumacher verbetert

10 mei 2015 — Sabine Kehm, manager van zowel vader als zoon Schumacher, bevestigde in de Spaanse paddock dat de toestand van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher aan het verbeteren is. image

“Er zijn lichte verbeteringen, maar de weg is nog lang.” vertelde ze tegenover Sky Italia. Niemand weet echter hoe het precies gesteld is met de Duitser. Het Duitse weekblad Bunte, dat meestal goed geïnformeerd is, meent ondertussen dat Schumachers echtgenote Corinna besloten heeft om zijn privéjet en zijn buitenverblijf in Noorwegen te verkopen “toen duidelijk werd dat hij nooit meer de oude zou worden”.

Ondertussen is Kehm druk in de weer met de carrière van Mick Schumacher, de zoon van de recordkampioen. De hele wereld volgt met grote interesse de eerste stappen van Mick in de eenzitterij. De 16-jarige jongeman komt dit seizoen uit voor Amersfoort Racing in de Duitse Formule 4. Het wordt alvast geen makkelijke opdracht voor Schumi junior om in de voetsporen te treden van vader Michael. Dat weet Carlos Sainz Jr. als geen ander, als zoon van tweevoudig wereldkampioen rally Carlos Sainz.

“Op de baan wilde iedereen koste wat het kost de zoon van Carlos Sainz verslaan, dus ik kan me inbeelden dat dat bij Mick hetzelfde geval is. Dit zullen moeilijke momenten zijn voor hem, maar voor mij is het uiteindelijk toch goed uitgedraaid. Het heeft me immers een pak sterker gemaakt” zo vertelt Sainz Jr. aan het Franse L’ Equipe.

Nieuw!! Formule E Spel 2019/2020: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Geschreven door Kenny Burggraeve

Categorieën: Carlos Sainz Jr.Michael Schumacher

Verwante nieuwsitems


F1Journaal Specials

GP van België