Tony Fernandes voor het eerst naar Canada

03 juni 2011 — Tony Fernandes zal in 2011 voor het eerst mee afreizen naar Montreal in Canada. Daar zal de komende GP uiteraard plaatsvinden.

De wintertests zagen er opnieuw niet veelbelovend uit voor de Maleisische renstal Lotus. Ook was er nog de discussie met de Franse renstal Renault dat ‘Lotus Group’ strikte als sponsor terwijl Tony Fernandes dat identieke logo al op zijn team had plakken. Ondanks de uitspraak van een rechter blijft ook nu de discussie aanhouden. In Monaco ging het dan uiteindelijk iets beter voor Lotus en Tony Fernandes. Zowel Jarno Trulli als Heikki Kovalainen wisten de finish toen met een doenbare eindpositie te halen. De komende GP is die van Canada. De GP die volgens Tony Fernandes de beste van het seizoen moet worden.


“Monaco was een erg belangrijk weekend voor ons. Zowel op als naast het circuit. Nu staat mijn eerste race naar Canada al voor de deur. Ik verwacht dat we daar de beste race van het seizoen zullen beleven. We zullen de GP met goed nieuws aanvatten. In Monaco kan je in principe nooit veel vooruitgang boeken terwijl we nu wel de gelegenheid krijgen om ons te meten met de rest. We bekwamen een heleboel gegevens die ons in Canada weer voorwaarts moeten helpen. Onze hoofden zullen dus in een zeer positieve gemoedstoestand verkeren”, aldus Tony Fernando van Lotus.

 

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België