Toro Rosso komt langszij bij Sauber

30 oktober 2011 — Toro Rosso kon weer punten meepakken uit India. Opnieuw is het Alguersuari die een mooi resultaat neerzet door op de achtste plaats te eindigen. Buemi viel jammer genoeg uit door een motorprobleem terwijl hij zicht had op punten.

image

Toro Rosso komt in het klassement op gelijke hoogte met Sauber. Sauber mag voorlopig de zesde plaats echter behouden omwille van betere eindklasseringen. Waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd gezien de vorm waarin Toro Rosso zich momenteel bevindt.

Zelfs de Renaults kunnen geen vuist maken tegen het zusterteam van Red Bull. Senna werd eenvoudigweg gepasseerd op pure snelheid. Zelfs Hamilton had moeite om er aan voorbij te geraken. Met nog twee races te gaan wordt de strijd in het middenveld nog spannend want niet alleen staat Toro Rosso gelijk met Sauber, Force India ligt ook niet zo heel veel voorop in het klassement. En die laatsten waren al evenmin opgewassen tegen het team uit Faenza.

Het ziet er dus naar uit dat de strijd om de beste van het middenveld wel eens spannender zou kunnen worden dan de strijd om de overwinning. Momenteel vinden de echte gevechten alleszins niet vooraan in het veld plaats.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België