logo
 

Toro Rosso-rijders hoopten op meer

08 mei 2010 — Bij de Italiaanse renstal Toro Rosso hadden beide rijders vandaag meer van hun kwalificatie verwacht.

De rijders van Toro Rosso kwalificeerden zich vandaag als vijftiende en zestiende. Sebatien Buemi was slechts enkele duizendsten van een seconde sneller dan teamgenoot Jaime Alguersuari. Buemi vindt het bekomen resultaat alvast niet naar wens.

“Ik had verwacht een betere startplaats te kunnen veroveren. We hadden veel meer uit de wagen kunnen halen maar ik werd gehinderd door verkeer. Tijdens mijn laatste rondje vond er een incident plaats met Rosberg. Het verschil tussen mij en de directe voorgangers is zeer klein maar het blijft een teleurstelling. Ik ben niet tevreden maar zal me nu gewoon op de race gaan concentreren. Mijn doelstelling is de race uit te kunnen rijden en eventueel punten te pakken”, aldus Buemi.

image

Teamgenoot Jaime Alguersuari hoopt dat de race op zondag meer zal brengen dan de kwalificatie van vandaag. De Spanjaard reageert optimistisch.

“We zullen wel tevreden moeten zijn met ons resultaat van vandaag. We wisten dan onze tegenstanders eveneens met updates naar hier zouden afreizen dus moesten we realistisch blijven. Het seizoen is nog lang en we zullen de wagen meermaals zien verbeteren. Ik heb vandaag mijn best gedaan maar het was mogelijk net niet voldoende. Ik verwacht een sterke race en ik hoop dat het niet zal regenen”, aldus Alguersuari.


image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België