Toto en Susie Wolff verwelkomen een klein ‘Wolffje’

12 april 2017 — Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff en Susie Wolff zijn de ouders geworden van een zoontje.

Toto Wolff heeft dan toch de geboorte van zijn eerste kind gehaald. Hij zat zondag nog in China voor de F1-race en zag daar Lewis Hamilton zegevieren. Echtgenote Susie Wolff was echter uitgerekend om daags nadien te bevallen in Zwitserland.

Het zou dus letterlijk een race tegen de klok worden voor Toto Wolff om op tijd vanuit China in Zwitserland te geraken. Meteen na afloop van de race werkte Toto Wolff snel enkele interviews af, waarna er voor hem een vliegtuig klaar stond om hem zo snel mogelijk richting Susie Wolff te brengen.

De Mercedes-motorsportbaas was nog op tijd om de geboorte mee te maken. Toto en Susie verwelkomden dan ook een nieuw ‘Wolffje’. Voor Susie Wolff is het haar eerste kindje. Toto Wolff heeft al 15-jarige zoon en een 12-jarige dochter uit een vorig huwelijk.

Toto Wolff en Susie Wolff leerden elkaar in 2008 kennen in de DTM. Toto Wolff is sinds enige tijd motorsportbaas bij Mercedes. Susie Wolff hing een tijdje terug haar racehelm aan de haak maar was daarvoor actief in de DTM en was ook ontwikkelingsrijdster voor het Williams F1 team.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België