logo
 

Toto Wolff: “Deze coronacrisis heeft me leren genieten van het leven”

17 mei 2020 — Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff laat weten dat hij heeft moeten wennen aan zijn leven tijdens de coronacrisis maar hij ziet nu ook de voordelen van een wat rustiger bestaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Susie Wolff (@susie_wolff) op

Niemand ontsnapt aan het coronavirus, zelfs Toto Wolff niet. In een youtube-interview van Mercedes geeft hij aan dat hij tijd nodig had om zich aan te passen aan de gedwongen pauze.

“We hebben ons eerst moeten aanpassen,” aldus Wolff. “Maar ik kan wel stellen dat we er veel van geleerd hebben.”

“Wat corona mij en Susie heeft geleerd is dat het eigenlijk leuk kan zijn om een beetje gas terug te nemen. In het begin was het nog moeilijk en we hebben onze dagen gevuld met activiteiten die nog steeds toegestaan waren. We probeerden onszelf af te leiden met fitnesstraining, hardlopen en fietsen en natuurlijk was de Formule 1 er nog steeds.”

Maar na een tijdje raakte het koppel aangepast aan de rust, terwijl ze normaal gezien allebei een super drukke agenda hebben. 

“We hebben ons aangepast en ik had tijd om na te denken. Ik had ook tijd om te genieten van de momenten met mijn kinderen. We hadden geluk met het weer en waren veel buiten”, gaat Wolff verder.

“Dit is een nieuwe ervaring voor mij omdat ik al vijfentwintig jaar werk en ik me niet kan herinneren dat ik meer dan twee weken op dezelfde plaats heb doorgebracht voor een vakantie. En nu is ons leven veranderd, en ik denk ten goede.”

“We moeten voorzichtig blijven, want dit virus tast nog steeds heel veel levens aan. We bevinden ons hier in Oostenrijk in een bevoorrechte positie, omdat we naar buiten mogen. Toch moeten we niet overmoedig worden, want het is nog steeds een ernstige situatie.”

Wolff zegt dat hij in een depressieve periode terecht kwam zonder de ontelbare telefoontjes en vergaderingen uit zijn normale leven maar hij is er naar eigen zeggen sterker uitgekomen als mens.

“Deze ervaring heeft mij in staat gesteld om rijper te worden als mens,” besluit de Oostenrijker.

Dit bericht bekijken op Instagram

Accidental partner look! Every cloud has a silver lining - grateful for this quality time together as a family ߙϰߏ» #fridayfeeling

Een bericht gedeeld door Susie Wolff (@susie_wolff) op

Geschreven door Tom Schots

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België