logo
 

Toto Wolff: “Dubbeloverwinningen zijn niet normaal in de F1”

29 mei 2019 — Volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff is het niet normaal dat een team constant dubbeloverwinningen behaalt in de Formule 1. Toto Wolff had dan ook verwacht dat er een einde aan de reeks met 1-2's zou komen.


“Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op mij dat we geen 1-2 behaald hebben,” zei de Mercedes-motorsportbaas na de GP van Monaco met enige zin voor humor.

“Ik denk dat we met beide voeten op de grond moeten blijven en we lachen daarmee. We hebben gezien dat teams stoppen met winnen wanneer ze de titel ruiken en eenmaal ze geloven dat alles normaal is.”

Toto Wolff meent dat dubbeloverwinningen in de Formule 1 de uitzonderingen zouden moeten zijn. Mercedes behaalde tijdens de eerste vijf races van het seizoen vijf dubbeloverwinningen op rij.

“Het is niet normaal, die dubbeloverwinningen, zelfs een 1-3 is niet normaal in de hoogste klasse van de motorsport,” aldus Toto Wolff.

“Dat is de reden waarom we cosntant verwachten dat we hindernissen op ons parcours krijgen. Dat is ook waarom we blij zijn met de 1-3 en voluit richting de volgende race gaan.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België