Toto Wolff en Niki Lauda verlengen contract bij Mercedes

20 februari 2017 — Mercedes heeft vandaag laten weten dat Toto Wolff en Niki Lauda een nieuw contract getekend hebben.


Toto Wolff, de teambaas van het Mercedes F1 team, en Niki Lauda, ‘niet-uitvoerend voorzitter’, hebben hun contract bij Mercedes tot eind 2020 verlengd. Daarmee zorgt Mercedes ervoor dat er aan de top van het management continuïteit heerst.

Onder leiding van het duo Wolff-Lauda is het Mercedes F1 team uitgegroeid tot een erg succesvolle formatie, een team dat de Formule 1 de voorbije drie seizoenen domineerde en ook de komende jaren wil blijven meedraaien aan de top van de Formule 1. Toto Wolff en Niki Lauda aan boord houden moet de basis vormen van de toekomstige successen.

“Het is fantastisch nieuws dat Toto en Niki hun contract verlengd hebben. In 2013 hebben we het management van ons team gewijzigd met als duidelijk doel het verbeteren van onze resultaten. Sindsdien hebben de resultaten onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Een belangrijk deel van dit succes is toe te schrijven aan de ondernemerskwaliteiten van Toto en de ervaring van Niki. Hun contractverlenging zorgt voor continuïteit in ons programma en dit voor de komende jaren,” aldus Dieter Zetsche, de CEO van Daimler AG.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België