“Toto Wolff heeft opnieuw een deel van Williams gekocht”

05 juni 2020 — Opmerkelijk nieuws waarbij Toto Wolff opnieuw de hoofdrol speelt. De Mercedes-motorsportbaas zou immers een belang van vijf procent in Williams genomen hebben.

Toto Wolff was ooit al aandeelhouder van Williams maar toen Wolff de overstap naar Mercedes maakte en daar zijn functie opnam werd overeengekomen dat hij zijn belang van dertig procent in Williams zou verkopen.

Opvallend nu is echter dat volgens Peter Windsor, een zeer ervaren F1-journalist en voormalig teammanager van Williams, via twitter zegt dat Toto Wolff opnieuw een belang van vijf procent in Williams heeft genomen.

Indien Toto Wolff daadwerkelijk een belang van vijf procent in Williams heeft genomen kan dit op twee manieren gebeurd zijn. Ofwel heeft hij via een private actie aandelen overgekocht, ofwel heeft hij de aandelen via de beurs opgekocht want een deel van de aandelen is vrij verhandelbaar daar.

Toto Wolff investeerde onlangs in de Britse sportwagenfabrikant Aston Martin, daarnaast is hij ook aandeelhouder in het Mercedes F1 team.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België