Toto Wolff: “Mercedes zal tot het uiterste gedreven worden”

12 maart 2019 — Volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff mogen we ons opmaken voor een erg spannend kampioenschap, een strijd waarin Mercedes meer dan ooit tevoren tot het uiterste gedreven zal worden.


Tijdens de F1-wintertests in Barcelona leek Ferrari te domineren en iedereen speculeert dat Ferrari momenteel over de snelste wagen beschikt. Of dat ook daadwerkelijk het geval is zullen we tijdens de eerste races van het seizoen te weten komen.

Eerste afspraak is de GP van Australië in Melbourne. Mercedes kijkt er alvast naar uit om voor het eerst met haar W10 de strijd met Ferrari en de rest van de teams aan te gaan.

“Het is eindelijk tijd om opnieuw te gaan racen,” blikt Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff vooruit naar het raceweekend in Australië.

“Iedereen in Brackley en Brixworth heeft enorm veel inspanningen gedaan en veel tijd en energie in de nieuwe wagen gestoken. We kijken er dan ook naar uit om hem voor de eerste keer te zien strijden in Melbourne.”

Dat de strijd bijzonder hevig zal worden beseffen ze bij Mercedes nu al. Iedereen zal dan ook zijn of haar uiterste best doen.

“Vorig jaar moesten we echt alles geven om opnieuw kampioen te worden. Volgens wat we tot dusver weten en geleerd hebben zal de strijd dit jaar nog intenser worden.”

“We zullen tot de limiet gedreven worden en dat is een opwindend vooruitzicht voor ons allemaal,” besloot de Mercedes-motorsportbaas.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België