logo
 

Toto Wolff: “Nico Rosberg zal terugvechten”

23 november 2014 — Nico Rosberg mag vandaag dan wel naast de titel gegrepen hebben, volgens Toto Wolff van Mercedes zal de Duitser echter terugvechten.


Toto Wolff is immers van mening dat beide rijders er een uitstekend seizoen hebben opzitten maar er kan slechts één winnaar zijn. En in dit geval is dat Lewis Hamilton, maar volgens Toto Wolff zal Rosberg volgend seizoen opnieuw de handschoen opnemen en de strijd aangaan voor de titel, een seizoen waarin de Duitser misschien wereldkampioen zal worden.

“We weten dat Lewis zijn talent enorm is en dat kan je zien aan zijn elf overwinningen dit seizoen,” zei Toto Wolff tegenover Sky Sports F1. “Beide rijders zijn dit jaar echter gegroeid als persoon en als rijder. Verwacht niet dat Nico zal opgeven en niet zal terugvechten. Hij zal zijn wonden likken en eruit proberen leren om te proberen volgend seizoen wereldkampioen te worden. Ik denk dat ze allebei volgend jaar opnieuw voor de wereldtitel zullen strijden.”

Volgens Toto Wolff tonen de prestaties van Nico Rosberg tijdens de kwalificatie aan dat hij kans maakt om Hamilton volgend jaar te verslaan.

“Lewis zijn beste eigenschap is de kwalificatie en Nico heeft hem dit seizoen op dat vlak verslagen. Ik verwacht dan ook dat ze volgend jaar opnieuw erg hard tegen elkaar zullen racen,” blikt Toto Wolff vooruit naar volgend seizoen.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Nico RosbergMercedes

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België