Toto Wolff van Mercedes loopt meerdere breuken op tijdens fietsongeval

23 juli 2014 — Toto Wolff, de topman van Mercedes, heeft tijdens een fietstocht van het team verschillende breuken opgelopen.


Mercedes maakte het nieuws zelf wereldkundig door enkele tweets te plaatsen op Twitter. Blijkbaar kunnen het team en Toto Wolff er zelf om lachen. Ook Susie Wolff zal haar taken drastisch gewijzigd zien. Een week geleden nam ze nog plaats achter het stuur van een F1-bolide, nu mag ze haar man verzorgen ...

Toto Wolff was samen met nog enkele andere leden van het team aan het fietsen, toen ze met enkele leden van het team ten val kwamen. De fietstocht langs de Donau was bedoeld als teambuilding. De zwaarste gevolgen van de valpartij waren er voor Toto Wolff. Toto Wolff liep een gebroken schouder, sleutelbeen, elleboog en pols op. De kans lijkt dan ook klein dat Toto Wolff komend weekend aanwezig zal zijn op de Hungaroring. Paddy Lowe, de technisch directeur bij Mercedes, was eveneens betrokken bij de valpartij. Lowe liep echter alleen maar wat schrammen en blauwe plekken op.

Hieronder de leuke reacties van Mercedes en Toto Wolff op Twitter. Let vooral ook op de tweet van Susie Wolff, de echtgenote van Toto Wolff.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België