Trouwplannen voor Bernie Ecclestone ?

28 april 2012 — Stapt Bernie Ecclestone binnenkort opnieuw in het huwelijksbootje?

Bernie Ecclestone is ondertussen 81 jaar oud maar dat betekent niet dat je na een echtscheiding niet opnieuw een andere jonge vrouw aan de haak kan weten te slaan. Ecclestone heeft zich verloofd met Fabiana Flosi en zou naar verluidt trouwplannen hebben.

Ecclestone is 81 jaar en Fabiana Flosi 36 jaar oud, of moeten we jong zeggen? Toch zou het leeftijdsverschil niet voor moeilijkheden zorgen en kunnen de twee het erg goed met elkaar vinden.

Voor Bernie Ecclestone zou het de derde trouwpartij zijn. Zijn eerste huwelijk had hij met Ivy, waarmee hij één dochter kreeg: Deborah. Veel gekender is echter zijn huwelijk met Slavica, een voormalig Croatisch model. Met Slavica kreeg hij twee dochters die zich opwerkten in de high society: Petra en Tamara Ecclestone.

“We zijn verloofd en het zal niet lang daarbij blijven,” valt te lezen in de Daily Mail. “We zijn zeer gelukkig. Het is alleen maar een kwestie van tijd alvorens we trouwen. Een datum en plaats staan nog niet vast.”

Bernie Ecclestone voegde er ook nog doodleuk aan toe dat hij niet op zijn knie is moeten gaan zitten om het aanzoek te doen ...

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België