logo
 

Trulli overstelpt met aanbiedingen

23 februari 2012 — Jarno Trulli is dan wel ontslagen bij Caterham, maar de Italiaan heeft keuze genoeg om zijn carrière verder te zetten. Zelfs een terugkeer naar de formule 1 sluit hij niet uit, alhoewel dat dit seizoen vrijwel onmogelijk lijk.

“Al twee dagen na mijn ontslag kreeg ik onverwacht al heel wat aanbiedingen. Ik had niet gedacht dat ik zo snel zou gaan. Ik trek nog geen conclusies. Eerst ga ik alle aanbiedingen naast elkaar leggen en dan zal ik kijken wat het beste voor mij is. Voorlopig heb ik nog geen echt plan.”

Zoals al gezegd sluit de Italiaan de formule 1 niet uit, maar ook de Amerikaanse raceklassen zijn een optie. Zelfs sportwagenracen kan een vervolg zijn voor de carrière van de Italiaan.

“Ik hou elke piste open voor zitje in een professionele raceklasse. Ik wil terug aan het werk, testen en meehelpen aan een project met een goede structuur zodat ik mij mijn potentieel kan gebruiken om te presteren.”

“NASCAR en IndyCar zouden een optie kunnen zijn, maar ik kan geen sponsors meebrengen. Dat heb ik ook nooit eerder gekund in mijn carrière. Ik heb het altijd moeten doen met mijn talent en met niets anders.”

Als Trulli toch nog een kans krijgt in de formule 1 zal hij dat niet doen bij een klein team. “Ik zou graag iets doen op een hoger niveau dan de laatste twee jaren . Ik heb de afgelopen jaren achteraan het veld gereden en dat is frustrerend als je de rest van je loopbaan hebt meegestreden voor de topposities.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België