logo
 

Twee DRS-zones in Monza

29 augustus 2011 — De FIA zal voor de GP van Italië in Monza twee DRS-zones aanduiden die compleet apart van elkaar werken.

De meeste races die tot nu toe werden verreden telden slechts één DRS-zone. Tijdens de GP van Europa (Valencia) en de GP van Canada (Montreal) waren er wel twee DRS-zones. Maar het grote verschil met deze twee races is dat er in Monza twee DRS-zones zullen zijn die compleet los van elkaar functioneren.

In Montreal en Valencia waren er twee DRS-zones kort na elkaar maar het gebruik ervan werd bepaald door slechts één detectiepunt. In Monza zullen er twee DRS-zones zijn maar dus ook twee detectie-punten.

De eerste DRS-zone zal zich aan start-finish bevinden met het detectiepunt bij het uitkomen van Parabolica. De tweede DRS-zone zal zich bevinden op het rechte stuk tussen de twee Lesmo-bocht en de Ascari chicane Voor deze laatste zone ligt het detectiepunt tussen beide Lesmo-bochten.

DRS en KERS op het circuit van Monza, dat belooft net als in Spa-Francorchamps vuurwerk. Het circuit van Monza is met zijn vele rechte stukken immers ideaal om het inhalen te bevorderen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België