logo
 

Twee mannen probeerden foto’s te nemen van Michael Schumacher

13 april 2014 — Volgens het Duitse Bild hebben twee mannen geprobeerd om foto's te nemen van Michael Schumacher.

image
Het incident vond naar verluidt zo’n twee weken geleden plaats. Daarbij zouden twee mannen in het ziekenhuis van Grenoble geprobeerd hebben om met een gsm foto’s te nemen van Michael Schumacher. Een medewerker van het ziekenhuis die instond voor de veiligheid kon op tijd tussenbeide komen.

Het is niet duidelijk of de mannen vervolgens hun foto’s wensten te verkopen aan de hoogstbiedende. Wel staat vast dat het niet de eerste keer is dat iemand probeert om tot bij Michael Schumacher te komen.

Amper twee dagen na zijn ski-ongeluk probeerde iemand verkleed als priester de kamer van Michael Schumacher binnen te dringen. Ook hij kon op tijd tegengehouden worden.

Daarnaast raakte ook bekend dat de beveiliging van de medische gegevens van Schumacher niet op punt stond. Normaal gesproken mag enkel het medisch personeel dat betrokken is bij de behandeling van een patiënt de medische gegevens en medische beelden raadplegen. De gegevens van Schumacher waren begin januari voor iedereen binnen het ziekenhuis raadpleegbaar. Heel wat medewerkers raadpleegden de beelden zonder deze nodig te hebben. Het ziekenhuis nam vervolgens bijkomende maatregelen om de gegevens van Schumacher af te schermen.

Ondertussen ligt Schumacher nog steeds in coma, al zouden er de voorbije week wel verschillend positieve signalen zijn geweest. De laatste officiële mededeling dateert ondertussen reeds van begin april en toen werd er melding gemaakt van een positieve evolutie in de gezondheidstoestand van de Duitser.

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Michael Schumacher

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië