Tweede keer goede keer voor Susie Wolff: “Bijna even snel als Felipe Massa”

18 juli 2014 — Susie Wolff kwam voor de tweede keer dit seizoen in actie tijdens een raceweekend, en voor Susie verliep die tweede keer een heel stuk beter dan haar eerste oefensessie in Silverstone.

Tijdens de eerste oefensessie van de GP van Groot-Brittannië kon Susie Wolff immers maar één echt snelle ronde neerzetten, waarna haar wagen een technisch probleem kreeg. Op de Hockenheimring verliep alles veel beter.

Susie Wolff reed 22 ronden en zette daarin een vijftiende tijd neer, op amper tweede tienden van vaste rijder Felipe Massa. Een mooie beloning na de intensieve voorbereiding die aan deze test vooraf ging. Uiteraard was ook Susie Wolff zeer tevreden met haar prestatie.

“Ik ben zeer tevreden over hoe het vandaag verlopen is,” zei Susie Wolff na haar deelname aan de eerste oefensessie. “Een van mijn belangrijkste doelen was om in de buurt van Felipe te blijven. Ik wou het team ook zo goed mogelijk helpen in het afwerken van het programma dat het gepland had. Vandaag was een belangrijke dag want er moesten veel dingen gebeuren om de setup van de wagen aan te passen nu de FRIC-ophanging is verdwenen.”

Grote vraag is nu wanneer we Susie Wolff opnieuw in actie zullen zien komen, maar daarop kon ze nog geen antwoord geven.

“Dat is echt de grote vraag. Ik weet nog niet echt wat er mogelijk is. Het zal lastig worden om dit seizoen nog extra tijd in de wagen te krijgen,” besloot ze.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België