Uitspraak van manager geeft fans van Michael Schumacher hoop

09 oktober 2017 — Sommige fans van Michael Schumacher hebben weer hoop gekregen na een uitspraak van zijn manager, Sabine Kehm. Een “slip of the tongue?” Of is er meer aan de hand?


Toen Kehm aan het vertellen was over de mogelijkheid van een Schumacher-museum gebruikte ze het woord “we” en sommige fans maken daaruit op dat het weer beter gaat met Schumacher.

Na zijn ski-ongeval eind 2013 wordt er nog maar weinig vrijgegeven over de toestand van de Duitser. Zo weten we wel dat hij zes maanden in coma lag en dat hij twee zware operaties achter de rug heeft.

Nu vertelde Sabine Kehm dus het volgende aan het Duitse online-magazine ‘In Touch’:

“Tijdens zijn carrière heeft Michael al de meeste van zijn auto’s bijgehouden en ook veel van zijn overalls en helmen. In ons achterhoofd zijn we altijd al bezig geweest om die collectie toegankelijk te maken voor het grote publiek.”

Door het woord “we” te gebruiken in bovenstaande uitspraak veronderstellen sommige fans dat Michael Schumacher ook betrokken is bij de plannen voor zijn museum. Bij het artikel stond ook nog dat het geen zin had om te speculeren over de toestand van Schumacher maar dat deze uitspraak toch een sprankeltje hoop was dat hij weer mee de beslissingen neemt.

Geschreven door Tom Schots

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België