United States Grand Prix Spel (RtAD) 2018: Win 2.500 euro met maar 5 euro!


Het Formule 1-circus is neergestreken aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. In de komende maand staan daar drie Grand Prix’ op het programma. Te beginnen in het Texaanse Austin. Op het Circuit of The Americas kan Lewis Hamilton zijn vijfde wereldtitel winnen.

Mercedes heeft momenteel de overhand en een vroegtijdige beslissing in het kampioenschap ligt dan ook voor de hand. Max Verstappen pakte een jaar geleden een podiumplaats door een spectaculaire inhaalactie op Kimi Räikkönen. De wedstrijdleiding vond die inhaalactie echter ongeoorloofd en zette Verstappen terug in de uitslag. Tijd voor revanche!

Nog maar 15 tickets zijn er over om mee te kunnen doen aan het finalespel van de Race to Abu Dhabi. Bij de United States Grand Prix (RtAD) kunnen er 5 tickets gewonnen worden, bij de Gran Premio de México (RtAD) 5 tickets en bij de Grande Prêmio do Brasil (RtAD) 5 tickets. De laatste kansen op minimaal 25 euro en de hoofdprijs van 2.500 euro!

Klik hier om direct naar het United States Prix Spel 2018 te gaan. (Min. 400 euro aan prijzen)

Klik hier om direct naar het United States Grand Prix (RtAD) Spel 2018 te gaan. (6.000 euro aan prijzen) 1e prijs 2.500 euro!

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: GP van de Verenigde Staten van Amerika

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België